CSKA oficialiai paskelbė, kad su N. De Colo pasirašė naują trejų metų trukmės kontraktą.

Šį sezoną N. De Colo Eurolygoje buvo tiesiog nesulaikomas. Jis gavo rezultatyviausio turnyro žaidėjo trofėjų, buvo pripažintas naudingiausiu reguliariojo sezono ir finalo ketverto krepšininku. Prie Eurolygos čempiono titulo baigiantis sezonu N. De Colo pridėjo ir VTB Vieningosios lygos čempionato aukso medalį bei naudingiausio reguliariojo sezono žaidėjo titulą.

Kaip skelbia CSKA klubas, per dvejus metus Maskvoje prancūzas sužaidė 123 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 16,2 taško, atkovojo po 3,4 atšokusio kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

„Esu nepaprastai laimingas, kad lieku Maskvoje. Tai nebuvo sunkus sprendimas. Į Europą grįžau tam, kad galėčiau rungtyniauti ir gauti vis daugiau atsakomybės. Maskvoje man pavyko tai padaryti. Aš noriu būti geriausios Europos komandos nariu, būti jos lyderiu. Todėl dėl apsisprendimo žaisti Maskvoje man nekilo didelių dvejonių“, – po naujos sutarties pasirašymo teigė N. De Colo.

„Tai – puikus pasiekimas klubui“, – sutarties pratęsimą apibendrino vyriausiasis maskviečių treneris Dimitrios Itoudis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)