Po dvi rungtynes laimėjusių ir sykį varžovams nusileidusių komandų tarpusavio akistatoje CSKA turės verstis be Nikola Milutinovo, Mariaus Grigonio ir Tornikės Šengelijos, kuris dar trečiadienį tapo Eurolygos trečiojo turo MVP. Susitikime su Sankt Peterburgo „Zenit“ gruzinas pelnė 33 taškus ir surinko 37 efektyvumo balus, tačiau po mačo pajuto stiprius peties skausmus.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad artimiausiose rungtynėse padėti CSKA T. Šengelija tikrai negalės.

„Jis jaučiasi kiek geriau, tačiau nenorime rizikuoti – laukia rungtynės su agresyviais oponentais, Toko sveikatą geriau pasaugoti“, – sakė CSKA treneris Dimitris Itoudis.

Vidurio puolėjas iš Serbijos N. Milutinovas iš rikiuotės ilgam iškritęs dėl kelio traumos, o M. Grigonis CSKA padėti negali dėl nugaros skausmų. Abu šie krepšininkai atlieka reabilitacija ir sportuoja individualiai.

Su „Crvena Zvezda“ CSKA versis ir be naujoko Kennetho Fariedo – amerikietis vis dar nėra atvykęs į Maskvą, nes užsitęsė dokumentų tvarkymas.

Rungtynės tarp Maskvos ir Belgrado komandų penktadienio vakarą prasidės 20 val.

Pirėjo „Olympiakos“ svečius iš Lietuvos – Kauno „Žalgirį“ – egzaminuos nuo 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)