Toks sprendimas priimtas antradienį, po klubo vadovybės ir 46-erių metų serbo susitikimo.

Pats M. Tomičius dar savaitgalį pasiprašė atleidžiamas po, jo nuomone, prastos sezono pradžios – komanda pralaimėjo 2 iš 4 žaistų rungtynių.

Klubo atstovai sutiko atleisti trenerį – laikinai vyriausiojo „Crvena Zvezda“ stratego pareigas eis buvęs M. Tomičiaus asistentas Andrija Gavrilovičius.

Skelbiama, kad M. Tomičius pasitraukti iš posto panoro dar savaitgalį, po netikėto pralaimėjimo Novo Mesto „Krka“ komandai Adrijos Lygoje.

Į Eurolygą sugrįžusi „Crvena Zvezda“ pajėgiausios Europos krepšinio lygos kovas pradėjo pergale ir 2 pralaimėjimais. Lygiai taip pat klubas startavo ir Adrijos lygoje.

M. Tomičius prie Belgrado ekipos vairo stovėjo nuo 2018-ųjų sezono pradžios ir su komanda pernai laimėjo Adrijos lygą.

Anksčiau serbas ilgus metus dirbo Pirėjo „Olympiakos“ trenerių štabe.

„Crvena Zvezda“ tapo antruoju klubu, keičiančiu trenerį sezono pradžioje. Primename, kad jau minėtasis „Olympiakos“ iš karto po pirmo pralaimėjimo Eurolygoje atleido Davidą Blattą, kurio vietą užėmė Kęstutis Kemzūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)