Tiesą sakant, vienas jų ne juokais suerzino „Knicks“ lyderį Carmelo Anthony. Rungtynių pabaigoje, minutės pertraukėlės metu, C. Anthony išgirdo įvairiausias neigiamas replikas iš sirgaliaus, kuris stovėjo vos keli metrai nuo „Knicks“ suolo. Neapsikentęs, puolėjas atsistojo ir pradėjo kalbėtis su fanu.

„Jis vis šaukė mane vardu, kartodamas „jūs esate niekam tikę“, – pasakojo krepšininkas. – Tuo metu aš bandžiau susikaupti, tačiau neiškenčiau ir atsisukau. Viskas, ką padariau, tai parodžiau pirštu į klubo savininką Jamesą Dolaną ir pasakiau: „žiūrėk, savininkas sėdi čia pat, paprašyk, kad atiduotų pinigus už rungtynių bilietą“. O fanas toliau mane koneveikė ir pasakė, kad niekada daugiau nebeateis į mūsų mačus.“

Rėkiantį faną apsauga apsupo, o vėliau ir išvedė iš arenos. Visgi vėliau C. Anthony atsiprašė tokio savo poelgio.

„Mes visi nesame patenkinti savo žaidimu. Vakar neatlaikė nei mano, nei fano nervai. Neturėjau taip reaguoti į sirgaliaus replikas.“

Rytų konferencijoje „Knicks“ su 25 pergalėmis ir 37 pralaimėjimais užima tryliktą vietą, o pats C. Anthony vidutiniškai pelno po 21,5 taško, atkovoja po 8 kamuolius ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)