„Ką gi, vasara eina į pabaigą, kaip ir vienas mūsų karjeros etapų. Vienerios durys užsidaro, kitos – atsidaro.

Norime padėkoti Panevėžio miestui, „Lietkabelio“ sirgaliams, visiems žmonėms, su kuriais šiame mieste susipažinome. Tikrai įsimylėjome šį miestą.

Įsimintini dveji metai liks mūsų širdyse. Nesakome „viso gero“, sakome – „iki“, – kalbėjo broliai Lavrinovičiai.

39-ąjį gimtadienį lapkritį minėsiantys broliai 2016-2018 metais su „Lietkabeliu“ iškovojo istorinius Panevėžio klubui LKL sidabro medalius, 2017 m. pasiekė Karaliaus Mindaugo taurės finalą, 2018-aisiais taurės turnyre iškovojo 3-ią vietą, o paskutiniame sezone LKL čempionate užėmė 4-ą vietą.

Netrukus jie turėtų papildyti „Prienų“ ekipą, tą portalui krepšinis.lt atskleidė komandos strategas Virginijus Šeškus.

Abu aukštaūgiai dar turi parako ant parketo, tą įrodo ir praėjusio sezono statistika. D. Lavrinovičius LKL pirmenybėse vidutiniškai per mačą pelnydavo po 9 taškus ir atkovodavo po 4,4 kamuolio, K. Lavrinovičius LKL pirmenybėse rinkdavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio.

Beje, V. Šeškus ir šiandien nenorėtų prisiminti 2017-ųjų pavasario akistatos su „Lietkabeliu“, kuomet Kšištofas surengė įspūdingą solo pasirodymą ir LKL rungtynėse per mažiau nei 30 minučių pelnė net 36 taškus, surinko 47 naudingumo balus ir padėjo Panevėžio „Lietkabeliui“ išvykoje 85:82 palaužti Prienų-Birštono „Vytautą“ – ne tik įmetė lemiamus taškus, bet ir blokavo paskutinį varžovų tritaškį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)