Anot komandos vyriausiojo trenerio Virginijaus Šeškaus, antradienį Broliai turėtų suraityti parašus ant jau suderintos sutarties ir oficialiai papildyti kitam sezonui ambicingų planų turintį klubą.

„Šį vakarą dar sveikinti ankstoka. Šampaną šauti galima tik tada, kada jau bus sudėti parašai“, – geros nuotaikos neslėpė Virginijus Šeškus.

„Antradienį viskas bus aišku. Kalbėti apie krepšininkų vaidmenį komandoje ar derybas su jais dar tikrai anksti. Apskritai, po savaitgalio pirmadieniai nėra gera diena tokiems sunkiems klausimams“, – šypsojosi „Prienų“ strategas.

Anot jo, jau komanda jau pradėjo pasiruošimą naujam sezonui. „Dar ne visi krepšininkai, legionieriai atvyks kiek vėliau. Po truputį pradedame judėti“, – kalbėjo pernai permainingą sezoną išgyvenęs krepšinio specialistas.

39-ąjį gimtadienį lapkritį minėsiantys broliai 2016-2018 metais su „Lietkabeliu“ iškovojo istorinius Panevėžio klubui LKL sidabro medalius, 2017 m. pasiekė Karaliaus Mindaugo taurės finalą, 2018-aisiais taurės turnyre iškovojo 3-ią vietą, o paskutiniame sezone LKL čempionate užėmė 4-ą vietą.

Abu aukštaūgiai dar turi parako ant parketo, tą įrodo ir praėjusio sezono statistika. D. Lavrinovičius LKL pirmenybėse vidutiniškai per mačą pelnydavo po 9 taškus ir atkovodavo po 4,4 kamuolio, K. Lavrinovičius LKL pirmenybėse rinkdavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio.

Beje, V. Šeškus ir šiandien nenorėtų prisiminti 2017-ųjų pavasario akistatos su „Lietkabeliu“, kuomet Kšištofas surengė įspūdingą solo pasirodymą ir LKL rungtynėse per mažiau nei 30 minučių pelnė net 36 taškus, surinko 47 naudingumo balus ir padėjo Panevėžio „Lietkabeliui“ išvykoje 85:82 palaužti Prienų-Birštono „Vytautą“ – ne tik įmetė lemiamus taškus, bet ir blokavo paskutinį varžovų tritaškį.

Ambicingi pažadai

Paskutinę vietą praėjusiame „Betsafe–LKL“ čempionate užėmę „Prienai“ yra pasiryžę kilti iš dugno.

„Galbūt nuskambės labai ambicingai, bet duodu žodį, kad paskutiniai neliksime. Aišku, visko būna sporte, bet faktas, kad ne ten Prienų vieta“, – sakė šią vasarą į Prienus sugrįžęs Arnas Labuckas.

„Prienų“ ambicijas galima išvysti ir matant jų komplektuojamą sudėtį. Praėjusią savaitę Virginijaus Šeškaus vadovaujama ekipa sukirto rankomis su amerikiečiu Mavericku Morganu bei iš antrosios Prancūzijos lygos grįžusiu įžaidėju Ovidijumi Varanausku.

23 metų 208 cm ūgio M. Morganas praėjusiame sezone žaidė Glivicės GTK klube bei Lenkijos aukščiausioje lygoje pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 5,8 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 19,4 naudingumo balo.

Tuo metu Ruano „SPO“ ekipoje rungtyniavęs O. Varanauskas pasižymėdavo po 9,8 taško, atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 2,2 kamuolio ir rinkdavo po 12 naudingumo balų.

Šiuo metu prieniškiai kartu su atvyksiančiais broliais savo sudėtyje turės 9 žaidėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)