Ketvirtadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai (3-0) F grupės lyderių dvikovoje po dramatiškos kovos įveikė Bosnijos ir Hercegovinos (2-1) krepšininkus 78:77 (13:21, 23:20, 24:15, 18:21).

Sekmadienį, vasario 27-ą dieną, abi komandos turėjo sužaisti atsakomąjį mačą Vilniuje, tačiau kartu su lietuviais į Vilnių penktadienio rytą turėję skristi bosniai paskelbė, kad susilaiko nuo šios kelionės.

Kaip skelbia Bosnijos ir Hercegovinos krepšinio federacija, priežastis – per didelis nesaugumas, susijęs su Rusijos keliama grėsme.

Bosniai oficialiai paprašė FIBA atidėti vasario 27-os dienos rungtynes Vilniuje. Per artimiausias valandas paaiškės, koks sprendimas dėl šių rungtynių bus priimtas.

Jeigu FIBA nepatvirtins Bosnijos ir Hercegovinos krepšinio federacijos prašymo, šios šalies rinktinei bus įrašytas techninis pralaimėjimas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Dalintis
Nuomonės