Anot 60-mečio amerikiečio, turinčio ir Izraelio pilietybę, jis norėtų tapti diplomatu Izraelyje.

„Visuomet turėjau svajonę būti ambasadoriumi, diplomatu Izraelyje. Kažkokiu būdu norėčiau padėti savo šaliai“, – pažymėjo jis.

D. Blattas iš „Olympiakos“ klubo buvo atleistas prabėgus keletui mėnesio po žinios, kad jis serga progresuojančia ir nepagydoma išsėtine skleroze. Duris amerikiečiui OLY parodė po pralaimėjimo, patirto rungtynėse su Vilerbano ASVEL.

„Aš nenoriu naudoti savo ligos kaip pasiteisinimo, tačiau mano diskusijose su klubo vadovybe turėjau būti atviras apie mane ribojančias aplinkybes. Tačiau ir be to buvo daug problemų komandoje. Mes sužaidėme vos vienas rungtynes, nepradėjome gerai. Susėdome ir nusprendėme, kad kiekvienam bus geriau, jei mūsų keliai išsiskirs“, – pasakojo jis.

„Laukiu naujų iššūkių, visuomet norėjau padaryti ką nors daugiau. Po 12 profesionalaus žaidėjo metų ir 27 metų treniravimo atėjo laikas žengti į naują gyvenimo etapą. Tuo mėgaujuosi. Kartais langas užsidaro ir atsiveria durys“, – kalbėjo Europos ir Eurolygos čempionas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)