31-erių vidurio puolėjas Ispanijos čempionų gretose praėjusiame Eurolygos sezone fiksavo 6,4 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio vidurkius.

Nacionalinėse pirmenybėse jo taiklumas atakuojant iš toli siekė 40 proc., o statistika – 7,3 taško ir 3,4 atkovoto kamuolio.

Ispanijos žiniasklaida svarsto, jog dabar „Barcelona“ mėgins medžioti naudingiausią praėjusio Europos čempionato krepšininką Willy Hernangomezą, kuris paliko Naujojo Orleano „Pelicans“ klubą ir turėtų grįžti iš NBA lygos į Europą.

Tiesa, Senajame žemyne pirmumo teisę į 29-erių Ispanijos rinktinės vidurio puolėją turi Madrido „Real“ klubas, iš kurio jis ir išvyko anapus Atlanto. Tad Katalonijos ekipai reikėtų pateikti svaresnį finansinį pasiūlymą, o jos vadovybė ne kartą deklaravo dėl ekonominių sunkumų jungianti taupymo režimą.

Tuo metu Italijos čempionė Milano „Olimpia“ dar sezonui pratęsė sutartį su Kyle‘u Hinesu.

Nuo 2020-ųjų komandos garbę ginantis 36-erių amerikietis Eurolygoje praėjusiame sezone kaupė 5,5 taško, 3,6 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką (Italijos pirmenybėse – 5,3 taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo).

Pernai 198 cm ūgio vidurio puolėjas jau trečią kartą buvo pripažintas geriausiai besiginančiu Eurolygos krepšininku.

Atstovaudamas Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) ir Maskvos CSKA (Rusija) jis keturis kartus laimėjo stipriausią žemyno klubų turnyrą.

Daugiau titulų yra iškovoję tik keturi krepšininkai: italas Dino Meneghinas Eurolygos čempionu tapo rekordinius septynis sykius, Ispanijai atstovavęs Cliffordas Luykas – šešis, italas Aldo Ossola ir graikas Fragiskos Alvertis – po penkis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją