Publikos balsavimas prisidės prie sprendimo išrinkti šios nominacijos laimėtoją, kuris bus paskelbtas vyksiančioje lygos uždarymo ceremonijoje. Be to, visus skaitytojus pakviesime apdovanojimus tiesiogiai stebėti internetu – išskirtinai tik portale DELFI.

Ši nominacija jau tapo tradiciniu LKL būdu pagerbti krepšinio pasaulio atstovus už jų džentelmeniškumą siekiant pergalių, už nuopelnus tautos numylėtam krepšiniui, taip pat už tai, kaip jų pavyzdinis elgesys atsispindi už krepšinio aikštelės ribų.

„Tokius apdovanojimus praėjusių lygos sezonų metu jau esame įteikę Mindaugui Lukauskiui, Eurelijui Žukauskui, Robertui Javtokui, Jonui Kazlauskui, Ramūnui Šiškauskui, rinktinės masažuotojui Juozui Petkevičiui ir LKL generaliniam direktoriui Romualdui Brazauskui“, – vardijo AB „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas Mantas Matukaitis.

Balsavimas vyks iki birželio 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)