„Šiandien sužaidėme labai geras rungtynes. Mums reikėjo tokių rungtynių. Tai jau ketvirtas mačas per 7 dienas, tačiau mes į aikštę žengėme su energija. Dauguma žaidėjų, kurie reikėjo gerai sužaisti, taip ir padarė. Dabar jie grįš namo labiau savimi pasitikintys“, – sakė Š. Jasikevičius.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (19/5) pasiekė vieną lengviausių pergalių šio sezono Eurolygoje, namuose 86:60 (17:15, 28:10, 18:17, 23:18) nuvariusi į neviltį Atėnų „Panathinaikos“ (5/17).

Paklaustas apie susižeidusio Cory Higginso situaciją, treneris teigė, kad amerikietis svarsto įvairias galimybes, netgi operaciją.

„Cory pats nuspręs, kas jam geriau. Jis gavo dviejų ar trijų ekspertų nuomonę ir priims sprendimą, ar imtis konservatyvaus gydymo metodo, o gal gultis ant operacinio stalo“, – aiškino jis.

Jeigu C. Higginsas ilgam iškris iš komandos, tai gali padėti įžaidėjui Dante Exumui pratęsti sutartį su „Barcelona“, kuri baigiasi vasario 28 dieną. Šaras davė suprasti, kad apie tai klubas spręs vasario pabaigoje.

Kaip buvęs „Panathinaikos“ žaidėjas aktyviais karjeros metais Š. Jasikevičius sakė, kad jam labai liūdna matyt tik tokio lygio Atėnų komandą.

„Klubas su tokia istorija ir tradicijomis turėtų kaip įmanoma greičiau grįžti į elitą. Noriu to, nes šis klubas daug man reiškia, – sakė jis. – Tiek aš, tiek Nickas Calathesas mylime šią komandą. Atėnų komanda žengė žingsnį atgal išvykos Željko Obradovičiui, o dar vieną žingsnį atgal žengė pasitraukus Xavi Pascualiui.“

Puolėjas Sergi Martinezas pasidžiaugė puikiu „Barcos“ žaidimu: „Viską darėme, ką mums suplanavo treneris ir viskas gerai pavyko. Komanda mėgavosi ir Karaliaus taurės rungtynes žais būdama labai geros sportinės formos.“

Rezultatyviausiai nugalėtojų ekipoje žaidęs buvęs žalgirietis Nigelas Hayes-Davisas džiaugėsi, kad galimybę pasirodyti gavo daugiau žaidėjų: „Taip pat ir aš gavau daugiau minučių aikštėje, o ir galimybę įrodyti bei priminti, kad esame geri žaidėjai.“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)