Antrojo kėlinio pabaigoje, kai rezultatas buvo lygus (56:56) ant parketo krito Donatas Motiejūnas, o paskui jį – ir S. Curry. Bet pastarajam slystelėjimas ant parketo baigėsi daug nesėkmingiau – 28-erių amerikietis nikstelėjo dešinįjį kelį.

Realiausias kandidatas laimėti antrą iš eilės sezono MVP titulą skausmo perkreiptu veidu išstraksėjo į rūbinę, bet iš jos sugrįžęs ant parketo daugiau nebeišbėgo. Tiesa, pats žaidėjas norėjo žaisti, bet įsikišo gydytojai ir trenerių personalas.

Steve'as Kerras NBA žvaigždės paprašė būti nuoširdžiam ir dar kartą apsvarstyti savo sprendimą.

„Jis tik nuleido galvą, nes suprato, kad nėra protinga žengti į aikštę. Aš labai jį užjaučiu, bet viliuosi, kad viskas bus gerai“, – pasakojo „Warriors“ treneris.

„Eastbaytimes“ rašo, kad sužinojęs, jog negalės žaisti, S. Curry apsipylė ašaromis ir paslėpė savo galvą po džemperiu, o S. Kerras ir Draymondas Greenas ėmė jį guosti.

Tačiau ne tik paguodė, bet ir bent kiek pradžiugino – lyderio netekę „kariai“ susikaupė ir nušlavė „Rockets“ kariauną net 121:94. Negana to, „Warriors“ žaidėjai įmetė net 21 tritaškį ir taip pagerino visų laikų pataikytų tritaškių rekordą NBA atkrintamosiose varžybose.

„Ne be reikalo jie yra čempionai, – varžovus gyrė „raketų“ strategas J. B. Bickerstaffas. – Ne vienas vyrukas laimėjo čempionatą. Jie turi aibę žaidėjų, kurie yra pasiryžę padaryti viską, kad padėtų komandai laimėti.“

Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių „Warriors“ jau pirmauja 3-1. Nors iki pusfinalio – vos vienas žingsnis, komandoje vyrauja nerimas.

Pirmadienio vakarą S. Curry bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, po kurio ir paaiškės traumos rimtumas.

Likusių šios serijos rungtynių tvarkaraštis:

5 rungtynės – Ouklande balandžio 28 d. 5.30 val. Lietuvos laiku
6 rungtynės* – Hjustone
7 rungtynės* – Ouklande

* – jei prireiks

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)