213 cm ūgio uteniškis mačą pradėjo starto penkete, žaidė 31 minutę, pelnė 9 taškus ir atkovojo 11 kamuolių. „Centras“ pataikė 3 dvitaškius iš 9, 3 baudas iš 4, tačiau suklydo 3 kartus ir prasižengė 5 sykius. 23-ejų metų lietuvis pirmoje rungtynių pusėje įmetė vos 2 taškus, o antroje – 7.

Tiesa, „Raptors Republic“ analitikai pirštu labiausiai bedė į vidurio puolėjo gynybą.

„...gerai...buvo akivaizdu, kad jis labai stengėsi, bet jis tiesiog nesutvertas tokio stiliaus rungtynėms (greitam krepšiniui – Krepšinis.lt). Keturis kartus Jonas gynyboje rotaciją atliko labai lėtai, o trys šie atvejai baigėsi nesunkiais jo ginamo varžovo taškais iš po krepšio“, – per daug į analizes nebesigilino ir C- mūsiškio pasirodymą įvertino Samas Holako.

„Warriors“ australas Andrew Bogutas per 17 žaidimo minučių spėjo į kanadiečių krepšį suversti net 13 taškų, o nuo suoliuko pakilęs kitas vidurio puolėjas Festusas Ezeli pridėjo 8.

Atsipeikėti po kritiko J. Valančiūnas turės itin greitai – jau šiąnakt jo ir „Raptors“ laukia akistata su Jutos „Jazz“ (5/5) klubu. Jame rungtyniauja Prancūzijos rinktinės narys Rudy Gobertas, kurio ūgis siekia net 218 cm.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)