5,9 rezultatyvaus perdavimo per NBA rungtynes. Galbūt tai ir nėra pats įspūdingiausias karjeros vidurkis, tačiau J. Williamso perdavimus prisimena visas pasaulis.

Pro nugarą, tarp kojų, per visą aikštelę perduodamas kamuolys – vizitinė 2006-ųjų NBA čempiono kortelė, išgarsinusi žaidėją ir tarp krepšiniu ne itin besidominčių žmonių: retkarčiais žaidimą aikštėje Jasonas paversdavo tikru cirku.

„Baltojo šokolado“ pravardę gavęs J. Williamsas profesionaliai nebesportuoja, tačiau su krepšiniu neatsisveikino, o fantastiški įgūdžiai niekur nedingo.

Tuo galima įsitikinti pasižiūrėjus naujutėlius epizodus iš Orlando vasaros lygos, kur 40-metis J. Williamsas ir vėl atsiskleidė visą savo talentą. Iš pirmo žvilgsnio į krepšininką nepanašus vyrukas perdavimus dalija į kairę ir į dešinę, klaidinančiais judesiais „maudo“ jaunesnius žaidėjus, o kai kamuolio atiduoti nėra kam... pataiko beveik iš vidurio aikštės.

Karjerą NBA J. Williamsas baigė 2011-aisiais, tačiau atrodo, kad aikštelėje jis ne vieną aukščiausios klasės žaidėją galėtų nustebinti dar ir šiandien.

1998-ųjų NBA naujokų biržoje 7-uoju numeriu pašauktas J. Williamsas per savo karjerą vilkėjo Sakramento „Kings“, Memfio „Grizzlies“, Majamio „Heat“ ir Orlando „Magic“ komandų marškinėlius. Čempionu 2006-aisiais jis tapo su Majamio ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)