„Barcelona“ (12-6) trečiadienį tik po galingo finišo svečiuose 82:75 (11:15, 31:18, 21:27, 19:15) įveikė turnyro autsaiderę Vilerbano ASVEL (6-12) ir pasiekė revanšą už netikėtą nesėkmę 74:75, patirtą pirmame rate namuose.

Š. Jasikevičius akcentavo Alexo Abrineso taškus pirmoje rungtynių pusėje ir Cory Higginso indėlį per lemiamas dvikovos minutes.

„Mes suradome savo lyderius – pirmoje dalyje A. Abrinesą, o pabaigoje – C. Higginsą. Apibendrinant, tai nebuvo pačios geriausios mūsų rungtynės. Mums trūko ambicijų ir daug kitų dalykų“, – kalbėjo „Barca“ strategas.

Jis pastebėjo, kad ASVEL buvo itin gerai nusiteikęs kovai: „Visuomet sunku laimėti Vilerbane. ASVEL visuomet kovoja ir sukelia mums daug nepatogumo aikštėje. Pabaigoje mums tiesiog reikėjo rasti būdą laimėti ir mes tai padarėme. Svarbiausias dalykas yra gerinti žaidimą. Žinome, ką turime padaryti. Tikėtina, artimiausioje ateityje galėsime parodyti savo geriausią versiją, kurios negalėjome pademonstruoti šiandien.“

19 taškų pelnęs ir 25 naudingumo balus surinkęs Nikola Mirotičius pritarė Š. Jasikevičiui.

„Visuomet sunku žaisti prieš ASVEL. Rungtynėse buvo nuopuolių, buvo ir pakilimų, tačiau stengėmės būti nuoseklūs, ypač gynyboje. Saldi pergalė. Aišku, dar daug ką turime gerinti, tačiau esame laimingi, kad laimėjome“, – sakė jis.

„Barcelona“ lyderis pripažino, kad komandai teko kentėti: „Žinojome, kad turime pademonstruoti daugiau fizinės kovos ir nuo pat pradžių nusiteikėme rimtam darbui. Reikia kad komanda gerai žaisti visas 40 minučių be didelių svyravimų. Didžiuojuosi savo komanda.“

Penktadienį Š. Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ savo arenoje priims dukart iš eilės lygos čempionus Stambulo „Anadolu Efes“ (9-9) krepšininkus.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją