Jauniausi pretendentai ginti reprezentacinės Alytaus krepšinio komandos garbę – 1993 metų gimimo alytiškiai Vaidas Kariniauskas ir Egidijus Revuckas.

Iš alytiškių rungtyniauti savo miesto ekipoje taip pat norėtų Aurimas Remeika (1991 m.), komandos senbuvis Modestas Šilalė, praėjusiais metais į pagrindinę „Alytaus“ sudėtį jau patekdavęs Ignas Sinkevičius.

Pasak naujo klubo vyriausiojo trenerio Mindaugo Jaruševičiaus, į peržiūrą dar neatvyko ankstesnių „Alytaus“ sudėčių „siela“ vadintas Saulius Kazevičius. Tiesa, Sauliui planuojamas kiek kitoks amplua.

„Gali būti, kad S. Kazevičius taps mano asistentu“, - sakė M. Jaruševičius, kolegą matantis žaidžiančio trenerio pozicijoje.

Naujam sezonui rengiasi sutartį su „Alytumi“ turintis gynėjas Paulius Ivanauskas.

Stovykloje taip pat dirba 2,06 m ūgio Mindaugas Kalvelis, Vitalijus Lukša, NCAA užsirekomendavęs 2,01 m Artūras Lazdauskas, 1,98 m Andrius Vdovenko, Mantas Pukinskas ir Karolis Raginis.

„Tikiu, kad turėsime atletišką komandą. Nežinau, kaip toliau seksis mūsų klubo derybininkams, tačiau manau, kad „Alytaus“ puolimas bus paremtas judriais dvimetriniais žaidėjais, o gynyba bus kieta“, - tvirtino M. Jaruševičius.

Vyriausiasis treneris viliasi, kad su komandą dominančiais žaidėjais pavyks susiderėti, pirmąsias sutartis pasirašyti iki vasaros pabaigos, kai Druskininkuose prasidės „Alytaus“ treniruočių stovykla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją