63-ejų metų kaunietis Azerbaidžano čempionų derinių lentą perėmė sausio pabaigoje sulaukęs finansiškai dosnaus ir profesiškai patrauklaus pasiūlymo iš šalies, kurioje darbavosi prieš du dešimtmečius.

„Esu ne kartą minėjęs, kad dairausi į Azijos pusę. Galvojau apie Japoniją, tą pačią Kiniją, bet, deja, nepavyko. Na, atėjo kvietimas iš Azerbaidžano. Ten esu dirbęs, šalis labai pasikeitusi nuo metų, kada aš ten darbavausi.

Tie finansai kitokie, ir tas požiūris kitoks. Kai atvykau 2002-aisiais, teko pradėti nuo nulio. Džiaugiuosi, kad praėjo 18 metų nuo sezono, kada paskutinį kartą dirbau Baku (2006-aisiais). Vėl mane kviečia, tik kitokiu statusu“, – sakė R. Kurtinaitis.

Tačiau Seulo olimpiniam čempionui ir Barselonos bei Atlantos žaidynių bronzos medalininkui, kaip treneriui net tris kartus iškovojusiam Europos taurę (su Vilniaus „Lietuvos rytu“ ir Maskvos srities „Chimki“), taip pat po du sykius tapusiam LKL čempionu ir LKF taurės laimėtoju bei pasidabinusiam BBL ir VTB lygų auksu, kol kas Baku ne viskas einasi it iš pypkės.

Šalies čempionate „Sabah“ rikiuojasi antroje pozicijoje, o iš taurės turnyro iškrito šią savaitę.

Be to, Kurtis atskleidė, kad iki šiol dar negavo ir pirmojo atlyginimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją