Tradicinėje išleistuvių šventėje A. Sabonio krepšinio centras padėkojo ir ištikimiausiems organizacijos rėmėjams ir partneriams. Taip pat apdovanojo ir šiemet Lietuvos čempionėmis tapusias komandas, kurių buvo dvi. Antrus metus iš eilės stipriausia komanda tarp 2000 metais gimusių berniukų Lietuvoje tapo „A. Sabonio KC–Liūtukas“ ekipa, treniruojama Aurimo Jasilionio. O kitą čempionų titulą iškovojo trenerio Daliaus Lubio vadovaujama „Sabonio KC–EMSI“ komanda, kuri triumfavo pirmą kartą organizuotame olimpinės taurės čempionate tarp 1996 metais gimusių vaikinų.

Projekto „111 krepšinio citatų“ lentele su legendinio trenerio Vlado Garasto citata buvo apdovanotas ir šiemet 50-ies metų jubiliejų atšventęs, vienas labiausiai patyrusių SKC trenerių Ramūnas Juška.

Šiemet A. Sabonio KC baigimo pažymėjimus įteikė 34 auklėtiniams. Šią kartą išleido treneris A. Brusokas, tačiau ją surinko ir su ja pradėjo dirbti ilgametis centro treneris Algimantas Žukauskas. Šios laidos „saboniukai“ paskutiniame savo Moksleivių lygos sezone iškovojo bronzos medalius.

Po atestatų įteikimo ceremonijos visi auklėtiniai atliko po simbolinį paskutinį metimą nuo vidurio aikštės, iš kurių net du pasiekė tikslą. Po šios tradicijos sekė dar viena – krepšinio kamuolį su visos laidos absolventų parašais vienas komandos senbuvių Augustas Žilinskas įteikė A. Sabonio krepšinio centro direktoriui Andriui Saboniui, taip simboliškai palikdami savo pėdsaką centro istorijoje.

Po išleistuvių šventės visa krepšininkai draugiškai nufotografavo ir išvyko paplaukioti laivu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją