Nors „Žalgiris“ ir iškovojo pergalę, tai tebuvo vos antras laimėjimas TOP-16 etape (2/12). Vis dėlto naujas „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas teigė, kad tai itin svarbi pergalė psichologiškai.

„Aš nelabai norėčiau komentuoti statistikos. Aš galiu pasakyti, ką pasakiau komandai. Jie matyt prisimena, kad pirmadienį mūsų ištikimiausi sirgaliai skandavo: „Gėda!“. Šiandien jie mums dėkojo. Pirmadienį mes neatlikome savo darbo. Šiandien atrodėme taip, kaip turime atrodyti. Aš eilinį kartą pasikartosiu, kad treneris Saulius Štombergas darė labai daug, tačiau pralaimėjimai TOP-16 etape labai kirto per pasitikėjimą. Tačiau mes galime kovoti. Ši pergalė – didelis S. Štombergas nuopelnas“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

„Be jokios abejonės, sėkmės faktorius šiandien buvo labai svarbus. Mums nuolat nesisekė, tai nors kartą Fortūna buvo mūsų pusėje. Aišku, nereikia pamiršti, kad šios rungtynės varžovams nieko nelėmė. Bet kokiu atveju, tai viena geriausių Europos komandų“, - po rungtynių sakė Martynas Pocius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)