Lietuvos čempionai pasiekė susitarimą su 202 centimetrų ūgio lengvuoju krašto puolėju Demetre'u Riversu iš Italijos lygos vidutiniokės Skafačio „Givova“ ekipos, skelbė „Sportando“ žurnalistas Emiliano Carchia, o vėliau patvirtino ir pats „Žalgiris“

„Dėl neapibrėžtos situacijos su traumuotais žaidėjais ir baigiantis žaidėjų registracijos terminui „Betsafe-LKL“ čempionate, nusprendėme pasipildyti naujoku finaliniam sezono etapui. Ilgesniam laikui iškritus Arnui Butkevičiui bei šiuo metu negalint rungtyniauti Tomui Dimšai, komandos sudėties rotacijose atsivėrė spraga.

D. Riversas padės ją užpildyti ir bus dar vienas žaidėjas, padėsiantis siekti mūsų tikslų sezono finiše“, – pranešime spaudai teigė Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Jankūnas.

Šiame sezone 28-erių metų amerikietis per 28 minutes vidutiniškai renka po 10,3 taško (49 proc. dvitaškių, 41,3 proc. tritaškių, 89,5 proc. baudų), 4,1 atkovoto kamuolio ir 1 rezultatyvų perdavimą.

Prieš tai D. Riversas žaidė Turkijoje, Graikijoje ir Čekijoje.

Savo pasirodymą Eurolygoje jau baigę kauniečiai pastaruoju metu verčiasi be traumuotų Tomo Dimšos, Karolio Lukošiūno ir Arno Butkevičiaus.

Tiesa, žaliai-balti ir toliau tvirtai kontroliuoja padėtį LKL turnyro lentelės viršuje, kur dviem pergalėmis lenkia Vilniaus „Rytą“, prieš kurį dar turi ir tarpusavio pranašumą (3-0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)