Jonaviečiai savo aikštėje nusileido svečiams iš uostamiesčio rezultatu 78:81, nors ketvirto kėlinio pradžioje dar pirmavo 13 taškų skirtumu – 62:49.

Šeimininkai visiškai nesusitvarkė su monstriškai žaidusiu varžovų lyderiu Ąžuolu Tubeliu, kuris per 33 minutes suvertė 34 taškus (12/14 dvitaškių, 1/4 tritaškis, 7/11 baudos), sugriebė 13, o perėmė 2 kamuolius, blokavo 4 metimus ir sukaupė net 49 naudingumo balus.

„Tikrai visi stengėsi ir tris kėlinius labai gerai žaidė, bet vis trys mūsų pagrindiniai dideli žmonės susirinko po keturias-penkias pražangas, komanda išsibalansavo ir mus buvo sunku. O pas juos tik vienas žaidėjas gavo keturias. Man tie skaičiai šiek tiek krito į akis.

O jie turėjo tokį žmogų kaip Ą. Tubelį, kuris realiai traukė visą „Neptūną“, nes su kitais susitvarkėme. Tik vienas piktumas šiandien buvo: akcentavome, kad kai gauna Ą. Tubelis kamuolį, absoliučiai bet kaip visą laiką uždaryti jam kairę pusę. Bet kažkaip nedaėjo mūsų dideliems tas dalykas. Sakiau, kad tegul įmeta dešimt kartų iš dešinės, tik uždarykit jam kairę. O vis tiek visus metimus gavome iš kairės.

Aišku, Ą. Tubelis ir nugara, ir apskritai gerai žaidžia. Čia nėra ką pasakyti. Jis gali ir pats įmesti, ir nusimesti kamuolį, ir susiginti. Čia toks žmogus, dėl kurio Klaipėdai pasisekė. Išimkite jį ir... Net Vilniaus „Rytas“ netikėjo, kad jis jau šiemet gali taip žaisti“, – spaudos konferencijoje dėstė V. Šeškus.

„CBet“ strategas taip pat pastebėjo, kad klaipėdiečiams šį sezoną padeda ir fortūna.

„Klaipėda dabar ant tos laimės paukštės atsisėdusi ir skrenda – visos rungtynės iki galo ir paskutinių minučių, net sekundžių, teisėjų sprendimų. Mums praėjusiais metais sekėsi, o dabar jiems“, – svarstė Virgis.

Mindaugą Brazį prieš vairo pakeitus Georgiui Vovorui „Neptūnas“ ir toliau neklumpa bei įsirašė jau šeštąją pergalę iš eilės.

Nuostabią bangą pasikinkęs „Neptūnas“ vis dar neatsisako minčių pakovoti ir dėl ketvirtos pozicijos reguliariajame sezone, nes tiek Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, tiek Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ (abu po 13-11) turi tik vienu laimėjimu daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją