Techninę pražangą užsidirbusio Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namuose 87:96 neatsilaikė prieš Mažeikių „M Basket-Delamode“ (6-10) krepšininkus ir praleido juos į priekį komandų rikiuotėje.

Jei praėjusiame ture prieš Vilniaus „Rytą“ jonaviečiai vertėsi vos šešiais žaidėjais, šįkart prie itin siauros rotacijos prisidėjo ir Dastinas Morkūnas, šmėžavęs ant parketo beveik dvi minutes, o naujokas Justas Furmanavičius dar nedebiutavo, bet jau turėtų pasirodyti aikštėje kitą savaitę.

„Labai trūko mums to vieno žmogaus. Dvi dienas dėjome dideles pastangas, kad pas mus atsirastų vienas žmogus, ir buvome tikrai arti susitarimų, bet tai vieni apgavo, kiti prigavo, dar kiti nesutiko.

Mus spauda spaudžia, bet mes patekome į tokią situaciją. Mes buvome apsitarę su žmonėmis, dėl to ir buvo tie atleidimai. Bes mus pavedė ir mes likome taip. Aišku, nelengva, bet mes turime išgyventi. Tiek čia visko buvo. Kaip mūsų prezidentas sako, tiek ant mūsų purvo, bet nusikratai ir vėl eini.

Manau, mes užbaigsime iki rinktinių lango tas rungtynes kažkaip, o tada turėsime pusę naujos komandos. Tos naujienos turi būti. Mes stengsimės, kad taip įvyktų. Viskas nuo finansų priklauso“, – spaudos konferencijoje sakė V. Šeškus.

Naktimis dėl susidariusios nemalonios situacijos prabudantis treneris pripažino, kad pasiekti pergalę šį kartą nebuvo labai realu.

„Kaip neliūdžiu? Kiekvienas pralaimėjimas yra blogai. Paslapčia galvojome, kad galime ištraukti šešiese, bet realiai negalime, nes du gynėjai, du dideli, visas krūvis jiems, žmonės gale ir taip jau...

Tik apmaudu, kad padarėme tokių kvailų klaidų, bet aš manau, kad jos iš nuovargio. Nėra centro, tie deriniai stringa. Niekas nežino savo pozicijų. Labai sunku žaisti, labai sunku. Susitarėme, atrodo, bet koncentracijos nėra. O varžovai tai jautė. Pažiūrėkite, kaip jie mus laužė ir į greitą puolimą bėgo.

Sunku, žaidi šešiais žaidėjais, nori iš jų kažko reikalauti. Lyg tai pradedi užsikabinti ir nervintis, bet tada pagalvoji: „Kodėl tu nerviniesi? Tie žmonės ir taip atiduoda viską, ką gali“, – teigė jis.

V. Šeškus pridūrė, kad prie padėties stabilizavimo neprisideda ir viską kapstanti žiniasklaida.

„Taip yra atsitikę, bet vis kažkur kažkas ant viršaus dar. Jau mes raminamės, pradedame dirbti ir ant viršaus kažkas iš žurnalistų vėl užvaro. Labai yra sunku visiems dirbti, visi jautrūs. Apsivalome, viską, pokšt ir vėl kažkas – tai koks interviu, tai dar kas. Tai tokie niuansai“, – pridūrė strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)