Debiutiniame sezone įkurtas „Wolves“ klubas disponavo solidžiu biudžetu (daugiau nei 3,5 mln. eurų), o vienas jo įkūrėjų Gediminas Žiemelis nevengė ambicingų planų apie komandos žingsnį į vieną iš europinių turnyrų.

Tačiau klubas kovo pabaigoje netikėtai atleido strategą Rimą Kurtinaitį, nusamdė Kęstutį Kemzūrą, balandį nesugebėjo laimėti Šiaurės Europos krepšinio lygos (ENBL), finale nusileido Lenkijos Ostruvo „BM Stal“ ekipai, o debiutinį sezoną užbaigė LKL atkrintamųjų jau pirmame etape.

Krepšinio žurnalistas, laidos „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas Vidas Mačiulis nestoko ironijos vertindamas „Wolves“ sezoną.

„Krepšinio dievas atkeršijo Alytaus „Wolves“ savininkams už jų gėdingą poelgį su vyr. treneriu Rimu Kurtinaičiu. Jonavos „CBet“, su puikiuoju Virginijum Šeškum, dukart nugalėjo jau Kęstučio Kemzūros treniruojamus „Vilkus“, kuriuos paliko už LKL finalinio ketverto ribos. Ką dabar atleis?“, – klausė V. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)