Pirmasis kėlinys dar klostėsi gana lygiai ir Kėdainių komanda nenuleido rankų. Likus minutei iki jo pabaigos svečiai pirmavo 25:24, bet Gediminas Orelikas išvedė į priekį „7bet-Lietkabelį“. Igno Vaitkaus dėka kėdainiečiai liko kovoje (31:32), nors Nikola Popovičius ir tempė į priekį Panevėžio klubą. Šeimininkai po truputį bėgo į priekį ir po dviejų kėlinių turėjo 8 taškų pranašumą – 51:43.

Šeimininkų puolimas užsikūrė tik labiau. G.Orelikas bei Deividas Sirvydis skirtumą augino (65:52), o galiausiai po Gabrieliaus Maldūno dėjimo jis pasiekė triuškinimo ribą – 76:57. „Nevėžiui-Optibet“ buvo sudėtinga vytis, Alenas Hadžibegovičius dar pataikė iš toli, tad po trijų kėlinių „7bet-Lietkabelis“ kontroliavo situaciją – 81:64.

Paskutinis kėlinys teliko formalumu, per kurį „7bet-Lietkabelis“ dominavo (94:71) ir lengvai pasiekė pergalę. Šimtąjį tašką komandai pelnė Liutauras Lelevičius.

„7bet-Lietkabelis“ šįkart vertėsi be Vytenio Lipkevičiaus.

Snaiperis D.Sirvydis šįkart stipriai stokojo taiklumo – nepataikė nė vieno tritaškio iš 9. Viso jo sąskaitoje – 8 taškai ir 6 atkovoti kamuoliai.

G.Orelikas vėl tapo panevėžiečių vedliu, pelnydamas 19 taškų, atkovodamas 7 kamuolius ir rinkęs 25 naudingumo balus.

Kėdainių komandoje labiausiai išsiskyrė Seanas McNeilas, įmetęs 24 taškus bei atkovojęs 6 kamuolius.

Kitas „Betsafe-LKL“ mačas Kėdainių ekipos laukia spalio 9 dieną su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“, o panevėžiečiai spalio 7 dieną priims „Gargždus“.

„7bet-Lietkabelis“: Gediminas Orelikas 19 (5/6 trit., 7 atk. kam.), Nikola Popovičius 18, Gabrielius Maldūnas ir Paulius Valinskas – po 10, Alenas Hadžibegovičius 9, Martynas Varnas (7 rez. perd.) ir Deividas Sirvydis (0/9 trit.) – po 8.

Nevėžis-Optibet“: Seanas McNeilas 24, Ignas Vaitkus (5 atk. kam., 5 rez. perd.) ir Robertas Keliačius – po 11, Justinas Marcinkevičius 8, Lovre Bašičius 7.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją