„Antras „sold-out‘as“ šią savaitę! Šiandien svečiams iš Vilniaus „Žalgirio“ arenoje bus labai karšta – išparduoti visi bilietai į šios dienos rungtynes“, – skelbia „Žalgiris“.

Primename, kad laisvų vietų nebuvo ir prieš tris dienas Kaune vykusiame mače su Eurolygos čempionu Madrido „Real“ klubu (62:64).

Prieš mėnesį Giedriaus Žibėno auklėtiniai laikinojoje sostinėje buvo labai arti pergalės, tačiau paskutinę minutę išbarstė turėtą persvarą, o viską vainikavo Marcuso Fosterio pražanga puolime lemiamos atakos metu.

Žalgiriečiai išgyveno 97:94, įgijo tarpusavio pranašumą (pirmą mačą Vilniuje laimėjo 81:67) ir praktiškai užsitikrino pirmą vietą reguliariajame sezone – per likusius 7 turus „Rytui“ (20-4) pagauti „Žalgirį“ (21-2) bus be galo sudėtinga.

Šeimininkų gretose sekmadienį tikrai nebus traumuotų Arno Butkevičiaus ir Karolio Lukošiūno. Abejonių yra ir dėl mūšį su „Real“ praleidusio Tomo Dimšos.

Rungtynių pradžia – 17 val. 20 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją