„Žinočiau paaiškinimą, mes būtumėme bandę kažką daryti. Ką bandėme – viskas nesigavo. Varžovai užbėgo, užmetė – nieko negalėjome prieš juo padaryti“, – nenoriai skaudų pralaimėjimą komentavo Antanas Kavaliauskas.

Į „Siemens“ areną po pusantrų metų pertraukos sugrįžę vilniečiai savo sirgaliams niekaip negali padovanoti pirmosios pergalės – prieš porą savaičių nusileista Stambulo „Bešiktaš“ (87:91) vyrams. Toks mylimos komandos žaidimas nepatiko ir ištikimiausiems fanams.

„Kitas klausimas“, – komentuoti sirgalių skanduočių nesiryžo „Lietuvos ryto“ kapitonas.

Po pralaimėjimo M. Nicola apie 10 minučių dėstė savo pastabas žaidėjams ir iš rūbinės išėjo itin piktas.

„O jūs nebūtumėt pikti?“, – retoriškai žurnalistų paklausė 31-erių vidurio puolėjas.

E grupėje žaidžianti sostinės ekipa savo sąskaitoje kol kas turi tik vieną pergalę per tris susitikimus. Po savaitės jie namuose priims kitą Rusijos komandą Sankt Peterburgo „Zenit“, kol kas žygiuojančią be kluptelėjimų.

Ne ką lengvesnės kovos „Lietuvos ryto“ laukia ir vietiniame fronte. Du šeštadienius iš eilės jiems teks kautis su bet kada įkąsti galinčiais klubais – Klaipėdos „Neptūnu“ ir Prienų-Birštono „Vytautu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)