„Reikia pasidžiaugti pergale. Po pralaimėjimo Eurolygoje norėjome reabilituotis savo aikštėje prieš principinį varžovą. Šiandien mūsų gynyba lėmė pergalę. Kai leidome varžovams žaisti greitai, jie tuoj pat tuo pasinaudojo. Kai mums labiausiai reikėjo mums padėjo gynyba. Meluočiau sakydamas, kad nebuvo keistas jausmas žaisti prieš savo buvusią komandą. Stengiausi apie tai negalvoti ir vijau šią mintį. 3 metus žaidžiau Vilniuje, tačiau visi sentimentai baigiasi, kad žengi į aikštelę“, – kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas Renaldas Seibutis.

„Žalgiriui“ šiose rungtynėse negalėjo padėti nugaros traumą patyręs Robertas Javtokas. Tačiau ir be šio aukštaūgio kauniečiai šventė pergalę.

„Aš galvoju, kad tokios rungtynės visą laiką yra įvykis ir smagu, kad pirmą susitikimą mes laimėjome. Dėkoju vyrams už pastangas. Džiaugiuosi, kad vos per vieną treniruotę sugebėjome sustyguoti žaidimą. Didesnė rungtynių dalis neblogai sekėsi. Džiugu. Laimėtos rungtynės suteikia pasitikėjimo savimi. Smagu, kad vyrai supranta, jog nelengvas tvarkaraštis negali būti pasiteisinimas. Bandžiau taip vyrus nuteikti ir tai pavyko – visi susikovė, visi įnešė savo indėlį. Lukas Lekavičius šiandien daug davė. Paulius Jankūnas parodė, kad jis yra didelis faktorius“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

Vilniečiams tai buvo pirmoji nesėkmė LKL.

„Rungtynių pradžioje strigo mūsų puolimas, tai vertė mus nervintis, neturėjome kantrybės ir mes patekome į bėdą. Antrajame kėlinyje leido varžovams lengvai pelnyti taškus. Po pertraukos bandėme sugrįžti į rungtynes, tačiau nepavyko „Žalgirio“ pavyti“, – teigė „Lietuvos ryto“ strategas Marcelo Nicola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)