Ketvirtus metus NBA arenose kovosiantis lietuvis buvo puikiai nusiteikęs ir tikino, kad po neseniai pasibaigusio Europos krepšinio čempionate, kuriame kartu su Lietuvos rinktine iškovojo sidabro medalius, yra itin geros formos ir nekantrauja ją pademonstruoti ikisezoninėse rungtynėse.

„Šiek tiek liūdna, nes keli geri vyrukai išvyko, bet aš džiaugiuosi, kad įsigijome kelis tikrai gerus žaidėjus, veteranus, šaunius komandos draugus.

Žaidimas rinktinėje man gerokai padėjo pasirengti naujam sezonui, kadangi atvykau tiesiai po turnyro. Esu pasirengęs: žaidžiau daug minučių, įgijau gerą formą ir pajutau žaidimą. Laukiu treniruočių stovyklos pradžios“, – teigė JV.

Paklaustas apie ne vieną kilogramą atsikračiusį Kyle'ą Lowry mūsiškis neslėpė šypsenos.

„Jis atrodo gerai. Atpažinau jį tik todėl, kad veidas nepasikeitęs“, – juokėsi „centras“.

Beje, torontiečių treneris Dwane'as Casey atskleidė, kad šį sezoną starto penketą derins būtent pagal J. Valančiūną, t. y. pagal lietuvį rinks jam tinkamiausius keturis žaidėjus.

Primename, kad jubiliejinis, 70-asis, NBA sezonas startuos jau po mažiau nei mėnesio – spalio 27 dieną.

„Raptors“ pirmąjį mačą žais spalio 28 d. namuose su Indianos „Pacers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)