„Lietuvos ryto“ krepšininkai prarado net 22 kamuolius, kai jų varžovai – perpus mažiau.

Šiose rungtynėse T. Pačėsui teko verstis be čiurnų traumas besigydančių Adamo Lapetos ir Antano Kavaliausko, o Mindaugo Laukauskio vietą aikštėje užėmė jaunasis Aistis Pilauskas.

„Sunku kažką pasakyti. Pagal klaidas, kurias šiandien išdarinėjome, tai atrodėme kaip vaikų komanda. Perdavimai į rankas – negaliu to paaiškinti. Esu labai nusivylęs. Čia kažkas mūsų galvose, nes vieno Lukauskio nebuvimas negali taip pakeisti komandos. Ieškosime priežasčių“, – kiek iš vėžių išmuštas pasakojo 44-erių strategas.

Paklausus, kodėl po Artūro Jomanto tritaškio (77:80), kai dar buvo likusios žaisti 5 sekundės, vilniečiai nebeprasižengė, T. Pačėsas nuo tikslaus atsakymo išsisuko.

„Elementarūs dalykai mums šiandien paprasčiausiai neleido laimėti“, – sakė jis.

Bet kad toks mačo Prienuose scenarijus yra galimas – daug kas įtarė dar prieš jo pradžią. Lažybų kontorose sirgaliai masiškai pinigus statė už „Vytautą“ pergalę.

Kai kurie net ėmė svarstyti apie galimą T. Pačėso sąmokslo teoriją: pirmos vietos „Lietuvos rytas“ jau niekaip nebebūtų iškovojęs, o, žvelgiant į ateitį, pusfinalyje šiam klubui daug palankiau žaisti su „Vytautu“ (laimėjo tris kartus) nei su Klaipėdos „Neptūnu“ ar Utenos „Juventus“ ekipomis, kurioms po sykį nusileido.

O būtent pergalė prieš vilniečius „Vytautą“ kaip reikiant stumtelėjo link trečiosios pozicijos reguliariajame sezone. Ši vieta garantuoja namų aikštės pranašumą tiek ketvirtfinalyje, tiek mažajame finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)