„Šitas renginys ir aktyvus komandų dalyvavimas, rėmėjų dalyvavimas jame parodo, kad mes padarėme gerą darbą“, – sakė D.Gudelis.

Kalbėdamas apie ateities planus, RKL prezidentas išskyrė ne tik šio sezono analizę, rėmėjų pritraukimą, bet ir tai, kuo lyga gali būti naudinga klubams augti ir tobulėti.

„Reikia pagalvoti, kuo mes dar galime padėti klubams negu tik stipriu lygos įvaizdžiu, gera organizacija, sklandžiu darbu, bet kuo galim dar daugiau padėti, – kalbėjo RKL prezidentas. – Lyga turi tam tikrą svorį, statusą, kuris padeda mūsų klubams prisitraukti rėmėjų, prisitraukti pinigų, kad galėtų turėti geresnių žaidėjų, kad galėtų į juos daugiau investuoti ir didinti lygos profesionalumą“.

D.Gudelis taip pat pasidžiaugė, kad RKL sėkmingai padeda įgyvendinti klubinio krepšinio piramidės principą, kuomet LKL komandos sukuria dublerių ekipas ir jos savo kelią pradeda nuo RKL bei ugdo žaidėjus pagrindiniams klubams.

Visą D.Gudelio interviu žiūrėkite video reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją