Rimantas Kaukėnas buvo pastebimiausia figūra nugalėtojų gretose. 38-erių gynėjas per 30 minučių pelnė 17 taškų (2/4 dvit., 4/6 trit., 1/2 baud. met.), o jam puikiai talkino Darjušas Lavrinovičius pridėjęs 12 taškų (5/6 dvit., 0/3 trit., 2/2 baud. met.).

„Buvo sunkios rungtynėse – iš pradžių praradome savo ritmą ir ne itin agresyviai puolėme bei gynėmės. Bet tai normalu, nes mes vis dar esame mokymosi procese, todėl tikrai dar nepademonstravome 100% savo galimybių“, – po pergalingo mačo kalbėjo R. Kaukėnas.

„Noriu pagirti nepaprastas rungtynes sužaidusį Rimantą Kaukėną ir tinkamą požiūrį pademonstravusį Pietro Aradorį. Nors gerai žaidėme ne visas 40 minučių, savo tikslą pasiekėme“, – du pagrindinius pergalės kalvius išskyrė vyriausiasis „Grissin Bon“ treneris Massimiliano Menetti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)