Jei prieš tris turus atrodė, kad žalgiriečiai sezono finiše privalės pasiekti bent šešias pergales iš aštuonių galimų, tai dabar aiškėja, kad veikiausiai užtektų ir laimėti penkis, o galbūt, idealiai sukritus kitiems rezultatams, ir keturis kartus.

Reikalai turnyro lentelėje pakrypo taip, kad pirmasis devynetas atitrūko – jį uždarančios Vitorijos „Baskonia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ turi po 16 pergalių ir 13 pralaimėjimų, o į dešimtą poziciją, įskaitant ir „Žalgirį“, realiai pretenduoja net šeši klubai.

Iki reguliariojo sezono pabaigos likus penkiems turams paskutinį laiptelį, esantį įkrintamųjų zonoje, dalinasi Belgrado „Partizan“, Valensijos „Basket“ ir Miuncheno „Bayern“ (visi po – 13-16).

Jiems į nugaras alsuoja Milano „Olimpia“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ (abu po 12-17) bei „Žalgiris“ su 11-18.

Taigi panašu, kad šiemet į pirmąjį dešimtuką kažkuri viena komanda gali prasmukti ir su neigiamu balansu – surinkusi 16, o gal ir vos 15 pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)