Taip skelbia Graikijos žiniasklaida. Thrylos24.gr praneša, kad susidomėjimą kanadiečiu rodo Eurolygos vicečempionas Pirėjo „Olympiakos“.

Graikijos čempionus vilioja galimybė įsigyti vietinį žaidėją, o graikiškų šaknų turintis Nazas gali gauti šios šalies pasą.

Įdomiausia, kad būtent OLY prieš pat sezono pradžią iš „Žalgirio“ persiviliojo Igną Brazdeikį, kuris Pirėjuje kol kas irgi neprimena savęs.

Šį penktadienį „Olympiakos“ namuose priims Kauno komandą.

Kazio Maksvyčio pasitikėjimas sunkiai į žaidimo schemas įsipaišančiu ir dažnai nepamatuotus sprendimus ant parketo priimančiu N. Mitrou-Longu sparčiai nyksta: Nazo minutės Eurolygoje traukiasi su kiekvienu maču – 10, 9, 8, 5, 3...

Apskritai per 10 min. kanadietis tarptautiniame fronte terenka po 4,1 taško (47,4 proc. dvitaškių, 28 proc. tritaškių) ir 1,8 naudingumo balo.

Nazo pliuso/misuso rodiklis taip pat vienas prasčiausių tarp visų žalgiriečių – net -49 (vid. po -5,4).

Kiek sėkmingiau legionierius atrodo LKL čempionate – vidutiniškai po 8,4 taško ir 8,7 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)