Į keisčiausių kambarių tarnybos užsakymų dešimtuką taip pat pateko bizonas, pusliažuvė ir virintas vanduo iš butelio. Kambarių aptarnavimo paslaugų paklausa auga, rodo tyrimas, kurio metu buvo apklausta beveik 40 proc. viešbučių, rašo euronews.com.

Viešbučiai visame pasaulyje reaguoja į augantį susidomėjimą šiomis paslaugomis stengdamiesi pasiūlyti neįprastų pasirinkimo variantų. Pradedant Karališkosios filharmonijos orkestru jūsų kambaryje ir baigiant „Lego“ detalių rinkiniais, kurie atnešami ant sidabrinių padėklų.

Viešbučio kambarys

Koks prašymas kambarių tarnybai yra populiariausias?

Mėsainiai yra dažniausiai viešbučių kambariuose užsakomas patiekalas, šioje kategorijoje aplenkęs klasikinius sumuštinius. Paprašiusi šimtus viešbučių įvertinti pasaulines tendencijas, svetainė Hotels.com nustatė, kad mėsainiai sudaro iki 40 proc. visų užsakymų.

Tačiau taip pat pastebimas posūkis augalinio maisto link. Daugiau kaip 55 proc. viešbučių nurodė pastebėję, kad išaugo veganiško maisto populiarumas – veganiški patiekalai užsakomi netgi dažniau, nei vegetariški ar patiekalai be pieno produktų.

Trečdalis svečių paslaugoms kambaryje išleidžia 116 eurų per naktį

Tyrimas taip pat atskleidė, kad trečdalis keliautojų už kambarių tarnybos paslaugas išleidžia mažiausiai 116 eurų per naktį, o populiariausias tokių paslaugų laikas yra nuo 19 iki 20 valandos.
Atrodo, kad prabangiausiuose viešbučiuose beveik nėra neįgyvendinamų prašymų.

Išskiriame keletą vietų, kuriose svečiai gali išmėginti pačius keisčiausius ir linksmiausius pasiūlymus – tiesa, itin patuštinančius jų piniginę.

Už 1 356 eurus Londono viešbutyje „The Milestone Hotel“ svečiai gali palepinti save privačiu Karališkojo filharmonijos orkestro koncertu savo kambaryje. Ši kambarių tarnybos paslauga kuria pakilią nuotaiką, kol klausytojai mėgaujasi maistu.

Viešbučio kambarys

Nuo privačių koncertų iki privačių kanojų: viešbučio „InterContinental“ Bora Boroje kambarių tarnybos paslaugos gali būti suteiktos tiesiai į jūsų vilos virš vandens denį tradicine kanoja.

Kai kuriuose viešbučiuose kambarių aptarnavimo tarnyba siūlo specialiai vaikams skirtas paslaugas. „Ashford Castle“ Airijos Mėjo mieste siūlo svečiams išsikviesti „Lego“ liokajų, kuris tiek vaikams, tiek suaugusiems pasirinktą „Lego“ rinkinį pristatys į kambarį ant sidabrinio padėklo.

Niujorko viešbutyje „Plaza Hotel“ kambarių tarnyba siūlo vieną garsiausių savo paslaugų – grietininius ledus, kurie buvo rodyti filme „Vienas namuose“. Tokie ledai, kuriuos sudaro 16 kaušelių su įvairių priedų sluoksniais, kainuoja 277 eurus.

Tuo metu Teksaso Hiustono mieste, viešbutyje „Post Oak Hotel“, už 1 482 eurus siūloma pasimėgauti išskirtiniais mėsainiais. „The Black Gold Burger“ yra gaminami iš 30 g „Wagyu“ jautienos, keptų ančių kepenėlių ir juodųjų triufelių, kurie yra įdėti į ikrais įdarytą juodos spalvos ir 24 karatų auksu dengtą „brioche“ bandelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją