Bet yra dalykų, kurie tuos prisiminimus ir palaiko. Vieni tokių yra mano pažįstami tebeklausinėjantys, ar saugu vykti į Meksiką, nes ten atsitinka visokių įvykių. Štai neseniai sužinojau, kad žymus lietuvių dainininkas viename Meksikos miestų buvo labai primityviai apiplėštas – iš jo rankų gatvėje buvo išplėštas telefonas. Tą padaręs niekadėjas pabėgo motoroleriu ir daugiau nieko apie jį girdėti neteko – nei telefoną grąžino, nei pats sugrįžo. Tada mūsų apiplėštoji žvaigždė pasakojo, kaip prie jo pribėgę praeiviai visaip stengėsi padėti, atsiprašinėjo ir panašiai, bet siūlė policijos nekviesti, nes neva tai, nebus jokios naudos iš to.

Kita žvaigždė buvo apvogta viešbutyje, kai ar tai lagaminų išnešiotojas, ar tai kiti darbuotojai apkraustė juos ir nukniaukė kažkokius dalykėlius. Dar kitiems keliautojams daiktus pavogė iš viešbučio kambario, trečius nuskausmino policija, pareikalavusi kyšio, ketvirtiems dar kažkas nutiko.

Tokie dalykai gali atsitikti bet kur, nereikia čia visko suversti vargšei Meksikai, pamaniau, ne pernelyg nuoširdžiai gailėdamas mūsų žioplų žvaigždžių. Aš labai klydau. Kai nuobodžiaudamas ėmiau googlinti, koks gi dar vargšas lietuviukas buvo apvogtas Meksikoje, radau informacijos, nuo kurios nugaroje pasistojo šerys. Jei tuos dalykus būčiau perskaitęs prieš kelionę, būčiau supratęs, kad gal ne taip aš į tą Meksiką ir noriu, gal palauksiu, kol visus apribojimus panaikins Pietryčių Azija ar kiti saugesni kraštai. Meksika nėra saugi šalis, štai jums pavyzdžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)