Malaga yra populiari vasarą, kai turistai plūsta į švelnaus smėlio paplūdimius bei šurmuliuojančius kurortus, tačiau ji puikiai tinkama lankyti ir žiemą, rašoma mirror.co.uk.

Be to, sakoma, kad čia galima išvysti vienus geriausių pasaulyje kalėdinių žibintų šou. Nuėję į Calle Larios, pamatysite 16 kvapą gniaužiančių angelų įspūdingame šou, kuris vyksta tris kartus kiekvieną vakarą ir trunka apie aštuonias minutes. Vis dėlto, jei tikitės gerai matyti šį reginį, atvykite anksčiau, nes čia gali būti gana daug žmonių.

Malaga

Šiais metais mugė Malagoje vyks iki sausio 6 d., taigi yra daug galimybių ją apžiūrėti. Paseo del Parque turguje galima tikėtis daugybės šventinių prekystalių, kuriuose prekiaujama viskuo – nuo dovanų ir dekoracijų iki maisto bei gėrimų.

O gurmanai nenorės praleisti tradicinių saldumynų, tarp jų – sausainių, marcipano, riešutų ir borrachuelos (vyno skonio keptų pyragaičių). Mieste taip pat rasite įspūdingą kiekį dekoracijų – nuo prakartėlių iki žybsinčių lempučių bei pintų figūrų.

Malaga

Tai ne vienintelis šventinis miestas, kurį galima apžiūrėti. Tiems, kurie nori dar daugiau šventinių akimirkų, verta žinoti, kad Praha neseniai buvo pripažinta šventiškiausia Europos vieta. Tai nenuostabu, nes Čekijos sostinėje rengiamos vienos geriausių Europoje kalėdinių mugių. Pridėkite nuostabią architektūrą, sniegą ir jaukius restoranus – nenuostabu, jog kiekvieną žiemą į miestą plūsta lankytojai iš viso pasaulio.

Malaga

Daug veiksmo rasite senamiesčio aikštėje, kur laukia didžiulė kalėdinė eglutė, prakartėlė, giedantys chorai ir daugybė prekystalių, kuriuose prekiaujama viskuo, ko gali prireikti tobuloms Kalėdoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją