Visgi, kaip ir daug kas gyvenime, taip ir šis mano nusistatymas turi išimčių. Pasaulyje yra keturios šalys, kurioms ši mano taisyklė negalioja. Į jas aš visada mielai grįžtu bei ketinu taip elgtis ir ateityje. Tos šalys yra JAV, Ukraina, Izraelis bei Lenkija. Esu didelis jų gerbėjas ir jose jaučiuosi geriausiai iš visų. Liūdna, bet šiuo metu dvi iš jų iš manęs yra atimtos. Negana to, kad jau beveik dvejus metus nebegaliu mėgautis Ukraina, dabar netekau ir Izraelio.

Kaip tyčia, ateinančiam lapkričiui rankose laikiau bilietus į šią mano taip mėgstamą šalį. Labai džiaugiausi, kad po kelerių metų pertraukos vėl viešėsiu puikiame Izraelyje, planavau, kur nuvyksiu, ką nuveiksiu, tačiau akivaizdu, kad teroristai turėjo kitų planų, kurie privertė kelionę į Izraelį atidėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)