Bet paaiškėjo, jog darbo kolektyve mano autoritetas reikšmingas tik man pačiam, nes kelios bendradarbės ne tik kad nepagerbė mano nuomonės, tačiau pasistojo piestu sakydamos, jog aš nesuvokiu, ką kalbu ir kad geriau už Portugaliją nieko nėra.

Kažkiek nustebau, bet ne dėl to, kad man buvo paprieštarauta, tačiau todėl, jog visą laiką maniau, kad Ispanija iš karto po Italijos yra geriausias moterų magnetas. Visgi paaiškėjo, jog su savo pasenusiais stereotipais galėčiau apmonyti nebent pagyvenusias moteriškes.

Kita vertus, koks gi skirtumas – tegul vieni renkasi Ispaniją, kiti Portugaliją, o aš pasirinksiu jas abi, nes kas man neleis? Taip ir padariau sykį nusprendęs per dvi savaites apsukti ratuką apie Ispaniją su užsukimu į Portugaliją. Sakysite, per mažai laiko abiejų šalių pažinimui? Na, kiek yra, tiek yra, o be to, kas tą išmatavo?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)