Kalbėdama portale express.co.uk, Casey atskleidė vieną svarbiausių dalykų, apie kurį daugelis nepagalvoja.

„Tai yra labai svarbu. Prieš vykdami į savo atostogų vietą, pasitikrinkite, ar ten galima gerti vandenį iš čiaupo. Matau daugybę žmonių, kurie keliaudami vaikšto su parduotuvėje pirktais vandens buteliukais, ir visada stebiuosi, kodėl jie taip daro.

Tokiose šalyse, kaip Italija, Ispanija, Prancūzija, Portugalija, Vokietija, žemyninė Graikija, gerti vandenį iš čiaupo yra saugu“, – tikino ji.

Vis dėlto ne visur tokį vandenį gerti galima – pavyzdžiui, Graikijos salose to geriau nereikėtų daryti.

Turint vietos bagaže, Casey patarė pagalvoti ir apie vaikus – esant galimybei, iš namų pasiimti tam tikrų žaislų, sveikatos priemonių ir pan. Anot jos, tokie elementarūs dalykai, kaip kastuvėlis bei kibiriukas, turistinėse vietose kainuos triskart daugiau.

„Maudymuisi vandenyje skirta pripučiama liemenė taip pat turėtų lengvai tilpti jūsų bagaže, nes ji paprastai susilanksto. Tai irgi padės sutaupyti pinigų ir be reikalo neišlaidauti“, – atkreipė dėmesį ji.

Casey pridūrė, kad dar prieš išvykstant atostogų verta pasidomėti ekskursijomis.

„Užsisakykite jas iš anksto tiesiogiai iš vietinių įmonių. Taip sutaupysite iki 60 proc.“, – sakė tinklaraštininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)