Esu čia buvęs kaip turistas, kai praėjau per koridorius – galima tai padaryti kaip kokiame prekybos centre. Prieš 10 metų, prisimenu, sakiau – kada nors čia gyvensiu. Ta diena atėjo. Aš turiu rezervaciją, kuri man kainavo 750 eurų už vieną naktį.

Kai verslininkai ir architektai sugalvojo šį projektą, viešbutį ir visą pakrantę aplink jį, atrodė, kad tai neįmanoma. Bet investavus beveik 7 mlrd. dolerių, pasaka išsipildė. Architektūros ir statybos komandos prisipažino, jog tai buvo pats sudėtingiausias pastatas, kurį kada nors teko statyti.

Marina Bay Sands

Registratūra – kaip kokiame prekybos centre. Žmonių eilė laukia, kad užsiregistruotų į savo kambarį. Eilė netirpsta nei ryte, nei vakare. Viešbutis tikrai yra milžiniškas – trys skirtingi bokštai ir vienas juos aptarnaujantis registratūros biuras.

Praėjo 20 laukimo minučių ir štai mano eilė. Labai gražiai priima – kaip ir priklauso tokiuose viešbučiuose. Įdomu, kad čia, kai registruojiesi, tavęs iš karto klausia, ar atvykai kažkokia ypatinga proga – gal vestuvės, sužadėtuvės, gimtadienis – ar tiesiog atvykai atostogauti. Registruojant taip pat aptaria svarbiausius dalykus: pavyzdžiui, pasako, kad reikia išsirinkti pusę, į kurią nori matyti vaizdą pro langus – man rekomendavo miesto pusę.

Registracija truko pusvalandį. Man viską aiškino, klausinėjo, bet aš pagaliau esu oficialiai užregistruotas šiame prabangiausiame Singapūro viešbutyje. Dabar reikia iš pirmo bokšto keliauti į trečią – jie visi sujungti stikliniu koridoriumi. Kiekvienas dalykas čia vertas aptarimo – kokio prabangumo liftai!

Marina Bay Sands

Yra 57 aukštai kambarių, mano – 7 aukšte. Aukštuose ramybė, tyla, komfortas. Pirmas aukštas visiems, o kiti skirti tik gyventojams. Kaip visada, tradiciškai – viešbučio kambario apžvalga. Spinta – kambarys dviem, o chalatas vienas. Kavos aparatas, virdulys, milžiniškas televizorius, dvi lovos… Lova kieta, esu turėjęs žymiai minkštesnių.

Pats svarbiausias kambario dalykas – vaizdas. Būsiu sąžiningas – tikėjausi ko nors įspūdingesnio. Matau prekybos centro duris, stogo konstrukcijas. Būkite protingi ir atvykę į šitą viešbutį kambario prašykite kuo aukščiau. Aš to nepadariau.

Kelias iki didžiausio pasaulyje baseino pakankamai ilgas – 34 aukšte reikia perlipti į kitą liftą. Kambariu gal ir nusivyliau, bet baseinu tikrai nenusivilsiu. Koks vaizdas, koks grožis!

Daugiau apie prabangiausią Singapūro viešbutį ir apžvalgos aikštelę, nuo kurios atsiveria įspūdingas vaizdas, sužinosite naujausioje „Orijaus kelionės“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją