Kai nuskridau į Malagą filmuoti laidas apie šio miesto apylinkes, nusprendžiau pasiimti kelias poilsio dienas ir praleisti jas ne taip, kaip sudėlioja mano laidos prodiuseriai, o taip, kaip noriu aš. Pabandžiau įsikūnyti į kelionių organizatoriaus vaidmenį bei pasidariau sau gana įsimintiną programą.

Kalbant apie viešbučius, mano atostogų receptas yra gana nesudėtingas – stengiuosi juos keisti ir per atostogas tą padarau bent 2–3 kartus. Dažniausiai tai būna koks nors labai paprastas viešbutis penkioms dienoms ir likusioms dviem dienoms pasilieku dovaną sau – pasiimu ką nors įspūdingo, prabangaus, įdomaus. To paprasto viešbučio šiandien nerodysiu – pamatysite desertą.

Prabangus viešbutis Ispanijos kurorte

Stengiuosi tokią nakvynės vietą susirasti iš anksto ir stebėti, kada atpinga tam, jog nesumokėčiau kosminio pinigų kiekio. Kartais tai pavyksta, kartais ne.

Andalūzijos regione yra bent penki ypatingi visame pasaulyje žinomi viešbučiai. Šiandien pasirinkau tą, kuriame kažkada atostogavo JAV prezidentas Barackas Obama su savo žmona. Taip pat yra ilgas svečių sąrašas su pop muzikos žvaigždėmis, aktoriais, verslininkais, politikais.

Aplink mano viešbutį yra daug žalumos, golfo laukai, vynuogynai, alyvuogynai – daug grožybių. Kaip visko centras stovi pastatas – labai gražus viešbutis. Vadindami jį rūmais, žmonės nė kiek neperdeda. Viena naktis šiame viešbutyje kainuoja 675 eurus. Už tiek žmogus nusiperka nepamirštamą patirtį, kuri įstrigs visam gyvenimui.

Prabangus viešbutis Ispanijos kurorte

Kambaryje matomos auksinės detalės, atrodo aristokratiškai, gražiai. Pro langus yra vaizdas į golfo laukus. Viskas aukščiausiame lygyje – išskyrus televizorių, kuris pusiau modernus. Aš taip norėčiau gyventi. Poniškas vonios kambarys su dušo kabina, vonia, labai brangaus prekinio ženklo kosmetika.

Į kambario kainą yra įskaičiuoti prabangūs pusryčiai, kurie vyksta verandoje. Pusryčiai čia ruošiami pagal norus – galima išsirinkti iš meniu, o jei ko nors nėra, jie pagamins pagal jūsų pageidavimus, jeigu tik turės reikiamų ingredientų. Yra įvairiausi blyneliai, košės, kiaušiniai.

Menas ne tik visur aplink, bet ir mano lėkštėje – įdomiausiai atrodantys Benedikto kiaušiniai, kokius man teko matyti. Pomidoriukas guli kažkokiame baltame kreme, patys kiaušiniai paskrudinti.

Kiaušinis kaip kiaušinis – niekas neišbėgo iš vidaus, nors turėtų. O baltas kremas prie pomidoriuko man nelabai patinka – skonis kaip miltų želė.

Viešbutyje yra ir bufeto kambarys – ten galima prisidėti ko bei kiek nori. Kai kurie dalykai čia ir šokiruoja: pavyzdžiui, yra garsiojo kokteilio „Bloody Mary“ kampelis – stovi butelis degtinės, pomidorų sultys bei prieskoniai, kad ryte galėtumėte pasidaryti kokteilį.

Prabangus viešbutis Ispanijos kurorte

Viešbutyje nėra priėjimo prie jūros, bet yra nuostabus dienos klubas – baseinas su didžiuliu sodu. Galima pačiam prisipilti šalto vandens, pasiimti vaisių ir visą dieną gaivintis. Čia vieną gultą aptarnauja didžiulė komanda darbuotojų, o vienam poilsiautojui duoda tris rankšluosčius. Vienas skirtas kojoms, kitas – kūnui, trečias – nusišluostyti po baseino.

Maudymasis šiame baseine neprimena paprastų maudynių. Tas jausmas, kad plaukioji tarp meno kūrinių, tave tarsi priverčia pasitempti, iškelti galvą ir būti grakštesniam.

Visus įspūdžius iš Orijaus svajonių atostogų žiūrėkite naujausioje „Orijaus kelionės“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)