D. Trumpo privačiame lėktuve - „Boeing 757“ yra įrengtos 43 vietos. Tiesa, paprastai tokiame orlaivyje talpinama 180-200 keleivių. Taip pat jame įrengots kelios zonos, skirtos poilsiui, kino filmų žiūrėjimui bei valgymui. Pastaroji yra įrengta greta stalo, prie kurio keleiviai gali patogiai įsitaisyti ir skanauti šefo pagamintus patiekalus, pamiršdami, kad tai daro orlaivyje, mat valgymo zonos įrengimas primena namų erdvę: sėdėti galima ant patogios sofos ar patogių krėslų.

D. Trumpo lėktuve yra specialios vietos jo draugams, bičiuliams ar kitiems svarbiems asmenims, kurie, jei pageidauja, gali turėti atskirą kambarį su lova bei televizoriumi. Kad kelionė neprailgtų keleiviai gali pasirinkti vieną iš daugiau negu tūkstančio kino filmų.

Įrenginėjant lektuvą didžiausias dėmesys buvo skiriamas turtuolio miegajam ir voniai. Pastarojoje įrengtas dušas, kuriame vandens čiaupai pagaminti iš aukso. Būtina paminėti, kad magnato pageidavimu, auksas buvo panaudojamas ir kituose orlaivio įrengimuose bei daiktuose. Pavyzdžiui, keleivių diržų sagtys yra taip pat auksinės.

Nekilnomajo turto magnatui D. Trumpui ypač svarbi patalynė, kuri, pasak šaltinių, lėktuve yra tokia pati kaip jo namuose. Dar viena turtuolio užgaida: jo miegamojo sienas dengia speciali šilko medžiaga su aukso detalėmis.

Kviečiame iš arčiau pasižiūrėti vieno turtingiausio pasaulyje žmogaus privatų lėktuvą ir jo vidų vaizdo siužete: