Tai - naujas šios oro linijų bendrovės žiemos sezono maršrutas. Skrydžiai šia kryptimi prasidės spalio 30 dieną, bet bilietus galima įsigyti jau nuo penktadienio, liepos 25 d. Į Šanoną iš Kauno bus galima skristi kartą per savaitę ketvirtadieniais. Šanonas yra Airijos vakaruose, maždaug už 200 kilometrų į vakarus nuo sostinės Dublino.

Šiuo metu iš Kauno „Ryanair“ vykdo skrydžius 20 maršrutų, o iš Vilniaus 12 krypčių. Skaičiuojama, kad „Ryanair“ planuojami aptarnauti 1,3 mln. keleivių padės išlaikyti daugiau negu 1300 darbo vietų per metus vien Vilniaus ir Kauno oro uostuose.

„Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen sako, jog džiaugiasi, kad Lietuvos keliautojai vertina „Ryanair“ ne tik dėl geriausių bilietų kainų, plataus maršrutų pasirinkimo, bet ir aptarnavimo greičio bei kokybės. „Neseniai mes pristatėme mūsų naują Ryanair“ programėlę ir mūsų specialias paslaugas šeimoms - dirbame tam, kad galėtume keleiviams pasiūlyti kur kas daugiau negu pigiausius bilietus. Šanonas - jau trečia „airiška“ kryptis, kurią mes siūlome iš Kauno oro uosto - teigia E. Hakkarainen, - Airijos vakarų pakrantė yra viena iš gražiausių Airijos vietovių, kurią tikrai verta aplankyti, todėl mes labai džiaugiamės galėdami savo keleiviams pasiūlyti šį naują maršrutą.“