Dabar įsivaizduokite, kad visa tai galite patirti ir už ekonominės klasės kainą. Taip taip, tokie – kompanijos „Aura“ 2019-ųjų planai.

Skrydžiai šios aviakompanijos orlaiviais bus vykdomi tarp 6 miestų: Niujorko, Čikagos, Majamio, Atlantos, Denverio ir Los Andželo. Tam sukurti specialūs lėktuvai Bombardier CRJ700, talpinantys vos 29 keleivius.

Anot pačios kompanijos, susitarus su oro uostais, skrydžių patikra bus įvykdoma vos per 20 minučių ir taip bus sutaupomas keliautojų laikas.

„Aura“ planuoja pradėti 2 naujas bilietų įsigijimo sistemas – vieną aviakompanijos klubo nariams, kitą – bet kuriems keleiviams.

Prenumeratoriai mokės 100 JAV dolerių per mėnesį, o tai suteiks neribotą skrydžių prieigą fiksuotomis kainomis, perpus mažesnėmis nei paprastų mirtingųjų.

Lėktuvo dizainas – kaip mažo verslo klasės orlaivio. Sėdynės išdėstytos 1 prieš 2, kojoms palikta 44 coliai vietos.

Jei tai nėra pakankamai prabangu, „Wave“ klasė leis jums visiškai atsilošti specialiose „AÏANAWAVE“ nulinės gravitacijos sėdynėse, kurios buvo suprojektuotos konsultuojantis su miego psichologais ir aviacijos medicinos specialistais.

Maistas gėrimai ir kiti patogumai skrendant leis pasijusti kaip namie

Sezoninis besikeičiantis meniu, kurį „Aura“ vadina „fusion tapas“ ir suši bus prieinami visiems keleiviams. Kaip ir lengvi alkoholiniai gėrimai bare. Maistas bus gaminamas kartu skrendančio virėjo – ne įprastinis užšaldytas ir atšildytas valgis.

Visi keleiviai galės naudotis greitu belaidžiu internetu, taip pat iPad Pro teikiamomis paslaugomis.
Tvarkaraščiai bus skelbiami likus 90-čiai dienų iki skrydžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)