Šiuose statiniuose tikėkitės rasti virtuves, valgomuosius ir netgi vidines vonias. Stovyklavietė yra penkių hektarų ploto pušyne tarp kopų ir šalia paplūdimio. Apsiaukite savo ėjimo batelius ir ištyrinėkite aplinkinius kaimus, įšokite į Noirmoutier traukinuką (jis sustoja prie pat stovyklavietės) ir nuvykite į miestelio centrą arba tiesiog atsipalaiduokite šildomame vidaus bei lauko baseine, saunoje Jacuzzi vonioje bei spa.

camping-les-moulins.com nuotraukos

Namelių ir tipi nuomos kaina dienai – nuo 330 Lt, savaitei – nuo 800 litų.

Écovallée jurtų kempingas, Dordogne (Prancūzija)

Visai neseniai pradėjusi svečius priiminėti šeimos valdoma stovykla išsidėsčiusi 5 hektaruose žemės vos per 300 metrų nuo Lalinde miestelio. Tai yra ideali poilsio vieta šeimoms, iš kaštainio ir drobės rankomis pastatytoje jurtoje yra keturios miegamos vietos, o 4 metrų „žaidimų jurtoje“ yra pilna žaislų ir žaidimų.

Lauke yra drobe uždengta virtuvė ir vieta pavalgyti, žaisti galima miškuose, kuriuose ganosi kiaulės ir laisvai laksto vištos (o kas rytą esama šviežių kiaušinių) ir šeimininkų arklys Pepito. Maisto atsargomis galima pasirūpinti kassavaitiniame Beaumont turgelyje kartu aplankant ir Château des Milandes. Poilsiavietėje siūloma ir kitokių pramogų – tėvams terapinis masažas ir reiki, vaikams – duonos kepimas ir veidų dažymas.

ecovallee.com nuotraukos

Nuomos kaina savaitei – 1200 litų.

Teapot Lane prabangi stovykla, County Leitrim, Airija

Neseniai duris lankytojams atvėrė viena iš pirmųjų Airijoje prabangių jurtų stovyklų, esanti žmogaus nepaliestame šiaurės vakarinės Airijos kampelyje. Stovykla, įkurta 2 hektaruose miško, kuriuose yra trys rankomis pastatytos jurtos su didžiulėmis lovomis, kilimais ir viryklėmis.

Du restauruoti kaimo nameliai atstoja vonios ir higienos namelius, taip pat teritorijoje yra kompostiniai tualetai, laužavietės ir kepsnių kepimo vietos, o miške galima rasti hamakų ir sūpynių. Stovykloje siūloma ir holistinė aromaterapija, masažai bei refleksologinis gydymas. Tai yra labai patraukli vieta banglentininkams – netoliese yra Bundoranas.

countyleitrim.com nuotraukos

Jurtos nuoma trims paroms kainuos nuo 620 litų, stovyklautojams dovanojamas krepšys su natūraliai išaugintomis daržovėmis. Terapijų kaina – nuo 140 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją