Sausio 14 dieną Milda kartu su šeima savaitei išskrido į Milaną. Kelionės tikslas buvo slidinėjimas, todėl jie vežėsi nemažai bagažo – iš viso turėjo keturis lagaminus ir du didelius sporto inventoriaus krepšius. Skrydis į priekį buvo sėkmingas, tačiau grįžus į Vilniaus oro uostą, šeima pasigedo vieno lagamino.

„Sulaukėme net kito lėktuvo – juo skridę keleiviai pasiėmė savo bagažą, o mūsiškis taip ir neatvyko. Iš karto apie įvykį informavome oro uosto aptarnaujantį personalą, jie užpildė reikiamas formas, pasiėmė mūsų kontaktus bei informavo, kad, kai tiks atsiras lagaminas, su mumis susisieks ir jį pristatys.

Deja, bagažas neatsirado nei kitą, nei dar kitą dieną. Po penkių dienų mūsų paprašė užpildyti papildomą dokumentą, pateikti detalesnę informaciją apie bagažą, jame buvusius daiktus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)