Dabar jie savo susitikimą vadina „insta sužadėtuvėmis“ ir „insta vestuvėmis“. Dėl to, kad pirmą kartą susisiekė socialiniame tinkle „Instagram“ praėjusių metų kovą.

Praėjus trims dienoms po vestuvių, Erica Harris ir Arte‘as Vannas tikina, kad vis dar yra beprotiškai įsimylėję. „Anksčiau nesuvokiau, kaip stipriai myliu šį vyrą. Dabar, kai kartu praleidome tris dienas, negaliu patikėti tuo, kaip stipriai jį myliu“, - sako trijų vaikų motina Erica.

Sprendimas susituokti buvo iš anksto apgalvotas. CBS News reporteriai laukė oro uoste, kad užfiksuotų kaip Erica Harris ir Arte‘as Vannas amžiams susies savo gyvenimą. Iš tiesų, pati Erica pranešė CBS apie savo vestuvių planus ir pakvietė juos viską užfiksuoti, nes norėjo, kad jos naujoji anyta viską galėtų stebėti per televiziją.

„Manau, kad šis vyras yra vertas daug meilės. Noriu jam duoti tiek meilės, kiek man duoda jis. Skambutis CBS buvo dovana jo mamai, nes jos nebuvo vestuvėse, kadangi viskas vyko toli nuo jos namų“, - pasakojo moteris.

Oro uosto atstovas spaudai sakė reporteriams, kad vietos žiniasklaida iš anksto perspėjo oro uostą apie vestuves. „Viskas buvo suorganizuota jų“, - sakė atstovas spaudai. „Mes tik suvaldėme minią. Mūsų ryšių su visuomene specialistai pasakojo, kad pora niekada prieš tai nebuvo gyvai susitikusi, o pirmas jų susitikimas virto vestuvėmis oro uosto terminale“.

Erica atskleidė, kad pernai ji atkreipė dėmesį į Vanno paskyrą, nes jai patiko jo miela profilio nuotrauka. Tada ji pradėjo stebėti, kaip jis bendrauja su kitomis moterimis.

„Apie tai, kaip vyras elgiasi su moterimis, galima spręsti pagal tai, kaip jis su jomis bendrauja komentaruose“, - paaiškino ji. „Pamačiau, kad Arte‘as yra labai nuoširdus ir labai dėmesingas, tada pagalvojau: „oho, šitas vyrukas atrodo tikrai labai fainas“.

Todėl ji pradėjo spausti „patinka“ prie jo nuotraukų, taip Vannas sužinojo apie jos paskyrą. Jis pasižiūrėjo į jos puslapį ir greitai pažymėjo ją savo asmenukėje, kas Ericai tapo maloniu siurprizu.

„Aš pagalvojau: jis mane pažymėjo? Anksčiau manęs niekada niekas nebuvo pažymėjęs savo nuotraukoje. Tada pagalvojau: „o Dieve, šis vyras gerai atrodo“, todėl pradėjau jį uoliai sekti, jis mane taip pat“.

Jie komentavo vienas kito nuotraukas, rašė vienas kitam žinutes ir galiausiai pradėjo vienas kitam skambinti. Pasak Ericos, pirmą naktį jie kalbėjosi „penkias ar septynias valandas“. Šitaip jie bendravo keletą mėnesių, bet bendravimas nutrūko pernai gegužę, kai Erica, bijodama, kad viskas vyksta per greitai, nustojo kalbėtis su Vannu.

Jie abu išsitrynė savo „Instagram“ paskyras ir susikūrė naujas, bet vienas su kitu nebendravo keletą mėnesių.
Tačiau Ericai išsiskyrimas buvo per sunkus ir ji galų gale vėl susisiekė su Vannu, vyru, kuris visada jos laukė. „Parašiau jam: „Arte‘ai, tu man reikalingas“. Praėjo savaitė – jokio atsakymo. Tada nežinojau, kad jis buvo patekęs į avariją. Lapkritį jis vėl sugrįžo į „Instagram“, mes vėl pradėjome bendrauti ir pajudėjome nuo tos vietos, kur baigėme“.

Nuo to laiko pora į savo santykius pradėjo žiūrėti rimtai – jie kalbėdavosi valandomis telefonu, o Ericos sūnūs Vannui linkėdavo labos nakties ir kiekvieną naktį sakydavo „myliu“. Jie abu „Instagram“ įsitraukė į rašymo bendruomenę, kur publikavo savo eilėraščius ir komentuodavo kitų vartotojų kūrinius.

Gruodį kitas šios grupės narys pasakė porai, kad jiems „reikėtų susisaistyti“, į ką Erica atsakė: „taip, aišku, gerai, kodėl gi mums nesusisaisčius?“.

Paaiškėjo, kad Vannui taip pat patiko ši idėja, todėl jis išėjo iš savo darbo Niujorke ir nusipirko bilietą į vieną pusę į Kaliforniją. Jis pasakė Ericai: „aš negaliu atvažiuoti čia, o vėliau vėl grįžti į Niujorką. Negaliu tavęs palikti“. Todėl pirmą kartą oro uoste jie susitiko visiškai apsisprendę susituokti, leisdami Dievui būti jų liudininku.

„Mes žinome, kad Dievas mus suvedė, todėl leidome Dievui būti mūsų ganytoju“, - sako Erica, pridurdama, kad tiek ji, tiek Vannas praeityje yra patyrę smurtą. „Anksčiau man nepatiko santuokos idėja, bet Arte‘as yra labai žavus princas“.

„Kai kalba eina apie tikrą meilę, tu ilgai nelauki. Tu į tai įsitrauki, lyg nebūtų rytojaus, būtent tai mes ir darome“, - pridūrė ji. „Dabar džiaugsiuosi gyvenimu labiau nei bet kada anksčiau. Mes tiesiog daug juoksimės ir pažinsime vienas kitą“.
Kas sakė, kad meilės istorijų lyg iš pasakos realiame gyvenime nebūna?