Restorane „The The Bunyadi“ bus dvi patalpos: viena skirta ne nuogiems, o kita – visiškai nuogiems.

Pranešime spaudai rašoma, jog restorano savininkas Sebas Lyallas norėjo, kad žmonės pasijustų laisvi, „pasidžiaugtų vakaru be jokių suvaržymų“.

Restorane viskas, pradedant meniu, baigiant dizainu propaguoja tyrumo idėją. Maistas čia – iš natūralių ingredientų, gaminamas kuo paprasčiau, pvz., kepamas virš ugnies, kuri kūrenama malkomis.

Lankytojai galės rinktis veganišką arba ne veganišką penkių patiekalų meniu, kuriame bus žalios mėsos užkandis su goji uogomis ir kalendra, įdaryti cukinijų žiedai su saulėje džiovintais pomidorais, patiekiamais su kuskusu iš žiedinių kopūstų.

Maistas bus patiekiamas molinėse lėkštėse, o įrankiai bus valgomi. Restoranas apstatytas mediniais baldais, apšviestas tik žvakėmis. Kai kurie jau turėjo progą sudalyvauti išankstiniame vakarėlyje iki restorano atidarymo.

Ready for the Bunyadi tonight #Bunyadi #naked #vegan #restaurant #buttnekked

A photo posted by Char Lily (@charlottelily89) on Jun 5, 2016 at 1:17pm PDT

Lankytojams bus draudžiama neštis į vidų mobiliuosius telefonus, kad niekas netrukdytų ramybės.
Restoranas veiks tris mėnesius, vienu metu jame telpa 42 lankytojai. Bilieto kaina – 69 svarai.