„Lindy žygiuoja per Vilnių“ – tai tikras šiltojo sezono atidarymo šėlsmas, atspindintis klubo Lindyhop.lt vasaros planus. Taigi, pažįstantys lindyhoperius jau suprato, kad šį šeštadienį netrūks nei šokių gryname ore, nei nenutylančios svingo muzikos, nei vasariškai nusiteikusių bei išskirtinai pasipuošusių lindyhoperių.

Gegužės 9 dieną lindyhoperių šventė prasidės 17 val. K. Sirvydo skvere prie Prancūzų kultūros centro, rašoma pranešime spaudai. Po to šokio žingsneliu numatomas žygis Pilies gatve į Katedros aikštę, iš kurios Gedimino prospektu visi Vilniaus gatve pajudės kavinės „Balti drambliai“ link.

Žygio metu gatvėse ir skvereliuose koncertuos gatvės svingo ansamblis Rhythm Junkies, kurių repertuarą sudaro svingo kompozicijos, atliekamos autentiškais XX a. pradžios instrumentais. Kavinėje „Balti drambliai“ nuo 20.30 val. visiems svingo muzikos mylėtojams koncertuos „Club Vilnius Hot“.

„Lindyhopas yra linksmas šokis“, - taip sako ne tik tie, kurie šoka, bet ir tie, kurie stebi lindyhoperius gatvėse, jų pasirodymus renginiuose ar klauso gyvos svingo muzikos. Netiki? Ateik ir pats patikrink!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją