Atostogos – tai metas, kurio laukiame visus metus. Dažniausiai jomis lepinamės vasarą. Šis metų laikas tikrai asocijuojasi su kelionėmis ir jose patiriamais nuotykiais.

Sakoma, jog bent kartą į metus žmogus turėtų apsilankyti ten, kur niekada nebuvo. Tai puikus būdas pabėgti nuo kasdienės rutinos, susipažinti su kitomis kultūromis bei užmegzti naujų pažinčių.

Kaip bebūtų keista, malonus ir ilgai lauktas atostogų laikotarpis dažnai sukelia ir nemažą galvos skausmą. Ypač, kai reikia nuspręsti, kur keliauti.

Avinai pasižymi stipriu nuotykių troškimu. Jie itin gerai jaučiasi užsiimdami ekstremaliu sportu. Dar vienas dalykas be kurio Avinai nesijaustų savo vietoje – tai prabanga. Kuo jos daugiau, tuo geriau! Tad kodėl per šias atostogas nenukeliavus į Niujorką arba Vašingtoną? Šie vieni turtingiausių ir aktyviausių miestų pasaulyje padės Avinams rasti pačius prašmatniausius pasaulio viešbučius bei pramogas.

Jaučiams itin svarbu skaniai pavalgyti bei jaustis patogiai, todėl jiems netinka dideli miestai. Šio ženklo atstovai taip pat domisi kultūra, mėgsta lankytis galerijose bei muziejuose. Astrologai Jaučiams rekomenduoja nukeliauti į Prahą, kuri tiesiog alsuoja turtingu kultūriniu paveldu.

Dvyniai yra aktyvūs ir mėgstantys bendrauti su kitais žmonėmis. Jiems patinka dinamiškas gyvenimo būdas ir nuolatinis veiksmas. Būtent toks yra Londonas. Ten Dvyniai jausis puikiai, o ypač juos sužavės niekada nemiegantis naktinis Londono gyvenimas. Dvyniams taip pat patiks Graikijoje, JAV ir Saudo Arabijoje.

Vėžiai yra vandens ženklo atstovai, tad atostogas jiems geriausia rinktis šalia vandens. Visiškai nesvarbu ar Vėžiai mėgausis poilsiu prie ežero, jūros ar net vandenyno. Taip pat Vėžiai mėgsta atrasti naujus skonius ir drąsiai skanauja pačius įvairiausius skirtingų pasaulio virtuvių patiekalus. Be abejonės, Graikijoje, Indijoje arba toje pačioje Lietuvoje jie galės mėgautis visais savo mėgiamiausiais dalykais.

Liūtai – tikri karaliai. Jie pripažįsta tik aukščiausios klasės aptarnavimą ir nevengia prašmatnumo. Paryžius – vienas prašmatniausių pasaulio miestų, taip pat vadinamas meilės sostine – Liūtams ypatingai patiks, nes jie yra itin aistringi.

Mergelės mėgsta atrasti įdomias ir netikėtas vietas. Šio ženklo atstovai galėtų valandų valandas vaikščioti po nepažįstamą miestą ir juo žavėtis. Lėktuvo bilietai į Tokiją, Jeruzalę arba Sankt Peterburgą pradžiugins kiekvieną Mergelę.

Svarstyklės yra draugiškos ir mėgstančios bendrauti. Svarstyklėms labai svarbu gerai atsipalaiduoti, todėl Marselis galėtų būti pati tinkamiausia atostogų kryptis. Šiame mieste netrūksta draugiškų žmonių bei saulės, kuri leidžia pamiršti apie kasdienę rutiną.

Skorpionai yra vienas iš tų zodiakų ženklų, kurie į atostogas žiūri kaip į romantišką nuotykį. Kas galėtų būti romantiškiau nei atostogos Venesueloje? Tie, kurie keliauja ten su savo antrąja puse – neabejotinai sustiprins savo ryšius. Tuo tarpu, vieniši Skorpionai netruks užmegzti naujus bei daug žadančius santykius.

Šauliai tiesiog dievina keliones. Keliaudami Šauliai jaučiasi tikrais atradėjais. Turbūt būtų sunku surasti tinkamesnę atostogų vietą šio ženklo atstovams nei Madagaskaras. Taip pat svarbu paminėti, jog Šaulių laukia patys pigiausi skrydžiai į Madagaskaro salą.

Ožiaragiai mėgsta pinigus bei jėgos jausmą. Nenuostabu, jog šio ženklo atstovai visus metus sąžiningai ir sunkiai dirba. Astrologai Ožiaragiams pataria rinktis egzotiškuosius Tibetą, Indiją, Japoniją. Juos tikrai suvilios pigūs skrydžiai šia kryptimi.

Vandenius domina juos supantis pasaulis. Jie – itin smalsūs ir mėgstantys naujoves. Berlynas ir Leipcigas – ypatingi miestai, kuriuose puikiai dera istorija ir šiuolaikinė kultūra.

Žuvys pasižymi svajingumu ir dideliu dėmesiu vidiniam savo pasauliui. Šio zodiako ženklo atstovams vertėtų aplankyti tolimąsias Indoneziją ir Okeaniją, kurios juos įkvėps ir toliau nebijoti savo svajonių.

Šaltinis: www.meileshoroskopai.lt